LifestyleMenNewsSex

Σύμφωνα με νέα έρευνα, όσο πιο μεθοδικά αυνανίζεσαι τόσο καλύτερος γίνεσαι στη δουλειά σου

Εάν μέχρι σήμερα είχες διάφορους προβληματισμούς σχετικά με τον αυνανισμό σου έχουμε να σου πούμε επίσημα ότι δεν θα τυφλωθείς ποτέ εξ αιτίας του, μπορείς να ανακουφιστείς και επιπλέον σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας τελευταίας έρευνας όσο πιο μεθοδικός είσαι στην αυτοϊκανοποίησή σου τόσο πιο επιτυχημένος θα γίνεις στη δουλειά σου.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν την έρευνα αυτή έκανε η Univia και σε αυτήν πήραν μέρος 1012 άτομα, τα οποία ρωτήθηκαν για τη συχνότητα αυνανισμού τους, αλλά και τη δουλειά τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όσοι αυνανίζονταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα είχαν καλύτερες θέσεις εργασίας, αλλά και καλύτερους μισθούς. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι “όσοι αυνανίζονταν συχνά, είχαν περισσότερες πιθανότητες να βρουν δουλειά, να κρατήσουν καλές θέσεις και να διεκδικήσουν υψηλότερες μισθούς” χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει μπορέσει να δοθεί ασφαλής εξήγηση. Ωστόσο οι επιστήμονες πιστεύουν πως ο αυνανισμός συνδέεται με την αυτοπεποίθηση. Όπως δήλωσαν «ο αυνανισμός μπορεί να συνδέεται με την αυτοπεποίθηση, αλλά και το θάρρος που χρειάζεσαι για να ζητήσεις από τον ανώτερό σου να σου δώσει αυτό που αξίζεις και τελικά να καταφέρεις να το πάρεις».

Όσοι πάλι δεν αυνανίζονταν συχνά έπαιρναν κατώτερους μισθούς και είχαν κατώτερες θέσεις ιεραρχικά σε μια δουλειά. Δηλαδή, οι άνδρες που δεν αυτοϊκανοποιούνταν συχνά έπαιρναν μισθό μέχρι τα 44.000 δολάρια το χρόνο, ενώ αντίθετα όσοι το έκαναν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα είχαν κατά μισθό κατά μέσο όρο 47.000 δολαρίων.  Επίσης, οι δεύτεροι είχαν 8% περισσότερες πιθανότητες να ζητήσουν αύξηση και να την πάρουν.

MenNewsSex
Scrotox: Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, μπορείς να κάνεις botox στο πέος σου
banana1300
MenSex
Tρεις συμβουλές για να προσφέρεις στη σύντροφό σου ανεπανάληπτο στοματικό σεξ
Είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στις γυναίκες ότι θα ήθελαν οι άντρες να τους προσέφεραν [...]
pws na apoktiseis pollaplous orgasmous
MenSex
Πώς να αποκτήσεις πολλαπλούς οργασμούς;
Είναι πιθανό να έχετε πολλαπλούς οργασμούς αν είστε τύπος – χρειάζεται μόνο κάποια [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *