MenViral

Τι προσέχεις για μην χάσεις τα λεφτά σου σε γνωριμίες στο internet!

Το τελευταίο διάστημα αν ψαχτείς στο ίντερνετ, στο  κινητό σου  ή ακόμα και στο viber για dating και γενικά για γνωριμίες, έχει κατακλυστεί από διαφημίσεις πολλών site που θέλουν να σε ενημερώσουν για τα -καλύτερα site στην Ελλάδα σήμερα-. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί πολλοί άντρες κλαίνε τα χρήματά τους πιστεύοντας αυτά τα  site.

Πράγματι υπάρχουν αξιόλογες και αξιόπιστες προσπάθειες συναδέλφων αθρογράφων που είναι αντικειμενικοί και λένε την αλήθεια και πολύς κόσμος τους ακολουθεί. Όμως το τελευταίο διάστημα κάποιοι επιτήδειοι  θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κοινό, στοχεύοντας στο να ρίξουν τα θύματά τους σε site  –  που ουσιαστικά είναι παγίδες αρπαγής χρημάτων.

Δυστυχώς θα ήταν εύκολο να αναφέρουμε αυτά τα σάιτ ώστε να τα αποφεύγετε αλλά συνεχώς αλλάζουν ονόματα σαν την Λερναία Ύδρα και τα ενημερωτικά και τα σάιτ προορισμού. Οπότε αυτός ο τρόπος απορρίπτεται.

Θα σου δώσουμε μερικές απλές συμβουλές . Τι να προσέχεις ώστε να καταλαβαίνεις τι είναι αξιόπιστο και τι είναι fake news.

  1. Το domain name είναι αρκετά μεγάλο, συνήθως δεν είναι .gr και δεν είναι δημοφιλές.
  2. Το περιεχόμενό τους είναι πολύ φτωχό με σχεδόν ανύπαρκτα θέματα και πολλά απο αυτά είναι γεμάτα με διαφημίσεις.
  3. Τα προτεινόμενα site είναι ουσιαστικά άγνωστα στην Ελλάδα και όλα – αν κάποιος είναι προσεκτικός στα Terms of Use αυτών των site- θα δει  ότι ανήκουν στην ίδια εταιρεία.
  4. Στα ψηλά γράμματα αναφέρουν ότι διατηρούν σχέσεις αλληλεξάρτησης με τα κορυφαία προτεινόμενα, άρα πληρώνονται για αυτό, άρα δεν είναι αντικειμενικά.

Αν τελικά σας πείσουν και γραφτείτε σε ένα από τα προτεινόμενα σάιτ , υπάρχουν επιπλέον τεχνικές ώστε να προφυλαχθείτε πριν τους τα σκάσετε και κλαίτε τα ευρώ σας.

Α) Συνήθως είναι μια απλή σελίδα με ένα register, τίποτα περισσότερο.

Β) Αμέσως μετά την εγγραφή σας, σας παρουσιάζουν χιλιάδες κοπέλες και  πολλές από αυτές είναι από το διπλανό χωριό σας.

Γ) Σχεδόν όλες οι κοπέλες έχουν προκλητικό υλικό στις φωτογραφίες τους σχεδόν πορνό, τις οποίες βλέπετε αχνά. Σκεφτείτε, ποια Ελληνίδα θα το έκανε αυτό?

Δ) Αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες, θα διαπιστώσετε ότι δεν ανήκουν σε Ελληνικές τοποθεσίες. Είναι πολύ πιθανόν να δείτε κάποιο Lada από πίσω ή κάποιον ουρανοξύστη – αφύσικο για Ελλάδα.

Ε) Αν επιχειρήσετε και γράψετε σε κάποια, αυτομάτως θα δεχτείτε απάντηση ουδέτερη ρομποτική. Κάντε ένα κόλπο. Πείτε της ότι θέλετε να την πάτε στο Malakia restaurant στη Βούλα και θα σας απαντήσει οτι το ξέρει και της αρέσει πολυ αυτό το μαγαζί.

Με λίγη παρατηρητικότητα, είναι δυνατόν να γλυτώσετε την τσέπη σας από την αρπαγή των ευρώ σας.

Τα αξιόλογα σάιτ είναι πολύ περιεκτικά. Έχουν λογικά και ουσιαστικά επιχειρήματα γιατί ένα σάιτ είναι καλύτερο από κάποιο άλλο, επίσης σε ποιο ειδικό κοινό απευθύνεται το κάθε ένα. Διότι μετά το τεράστιο dating site που λέγεται Facebook – Instagram, τα υπόλοιπα αξιόλογα έχουν εξ ειδικευτεί σε ειδικό κοινό.

Μετά την εγγραφή σας σε ένα σάιτ, δώστε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που ένας άνθρωπος δεν θα τις έλεγε ποτέ.

Συμπέρασμα: Η ανάγκη σας να κάνετε νέες γνωριμίες σήμερα είναι πιο εύκολη από ποτέ διότι η τεχνολογία σήμερα μας δίνει δυνατότητες που δεν είχαν οι προηγούμενες γενιές. Όμως αυτή η ταχύτητα μπορεί να σας κάνει να κάνετε ενέργειες χωρίς πολλή σκέψη. Αυτό εκμεταλλεύονται και μερικοί επιτήδειοι σήμερα για να φάνε τα λεφτά σας.

Δες μια ενδιαφέρουσα λίστα με sites που μπορείς να εμπιστευτείς εδώ

Tagged:
MV5BYzg5ZDY5MzYtYjA1OS00YjM2LWEyMjMtYzExMjViMDA5NTY4XkEyXkFqcGdeQXVyNjUwNzk3NDc@._V1_SX1777_CR0,0,1777,741_AL_
MenSex
Oι ιδανικές στάσεις στο σεξ για άνδρες άνω των 40
cordoms2_1980
MenSex
Aς μιλήσουμε για το προφυλακτικό των 1000 ωθήσεων και πόσο χρήσιμο μας είναι
Σύμφωνα με τους επιστήμονες που διεξήγαγαν μια έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, [...]
PenisWomanArxea1300
MenViral
Πόσα εκατοστά είναι το ιδανικό πέος σύμφωνα με τις απαντήσεις των γυναικών;
To αν το μέγεθος μετράει ή όχι είναι μια μεγάλη συζήτηση η οποία γινόταν, γίνεται και [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *