DatingMenViral

Ελληνίδες φοιτήτριες νέες κουκλάρες ψάχνονται για σπόνσορα!

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η μόδα του σπόνσορα για πανέμορφες φοιτήτριες προσφέροντας σε αυτές πολυτελή ζωή και άνεση κατά την διάρκεια των σπουδών τους.
Άντρες πετυχημένοι, γίνονται σπόνσορες σε Ελληνίδες πανέμορφες κοπέλες για να τις βοηθήσουν να σπουδάσουν και να κάνουν μια πολυτελή ζωή.
Είναι κάτι που εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική και σε αρκετές ανεπτυγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στο ότι οι πετυχημένοι άντρες δεν διαθέτουν αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορούνε να βρουν κοπέλες που τους ενδιαφέρουν.
Έτσι επιλέγουν τη νέα μόδα που διεθνώς ονομάζεται sugar daddy και sugar baby για τις πανέμορφες κοπέλες που τους αναζητούν.
Οι άντρες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις κοπέλες και οι κοπέλες έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με αυτούς τους άντρες.
Ευτυχώς η τεχνολογία σήμερα δίνει τη δυνατότητα να μπορούν εύκολα να γίνονται αυτές οι γνωριμίες.

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή το πιο δημοφιλές είναι το Lunona.com, με πολύ καλές κριτικές από όσους το χρησιμοποιούν και αυτό που γνωρίζουνε σήμερα όλες οι φοιτήτριες. Είναι όμως πανάκριβο και μόνο λίγοι ευκατάστατοι το χρησιμοποιούν πραγματικά – μάλλον η επιτυχία του οφείλεται στον ανύπαρκτο ανταγωνισμό μεταξύ τους.-

Το seeking arrangement είναι το πιο δημοφιλές παγκοσμίως. Κάνει πλήρη έλεγχο των ανδρών ως προς τα στοιχεία που δηλώνουν. Έχει μεγάλη μηνιαία συνδρομή, είναι όμως αποτελεσματικό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα βρεις Ελληνίδες σε αυτό παρά μόνο ελάχιστες περιπτώσεις που μάλλον βρίσκονται εκεί για να δουν πόσο μετράνε σαν γυναίκες.

Το sugardaters.gr δεν το συζητάμε αν και υπάρχει στα ελληνικά, ίσως πραγματικές sugarbabies θα βρεις μόνο για Δανία όπου και έχει μια αξιόλογη θέση.

Προσοχή: να δώσετε στους «διάττοντες αστέρες» είναι sites που ανήκουν στις ίδιες εταιρίες και τα βρίσκετε με νέα ονόματα κάθε λίγες εβδομάδες. Τρέχουν πολύ ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και προβάλλονται ως «τα καλύτερα sites…», «πάταγο στην Ελλάδα…» , κατά γενική ομολογία ποτέ κανένας δεν γνώρισε κοπέλα από αυτά, παρά μόνο έχασε τα χρήματά του!

Συνοψίζοντας, τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο ένας άντρας να γίνει sugardaddy σε Ελληνίδες φοιτήτριες, μόνο αρκετά ευκατάστατοι άντρες έχουν αυτήν την ευκαιρία να το κάνουν σήμερα.
Αν δεν είστε τόσο ευκατάστατος, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και αρκετά άλλα site γνωριμιών γενικού τύπου, όμως θα πρέπει να διαθέτετε μια σχετική εμφάνιση και φυσικά πολύ μα πολύ ελεύθερο χρόνο σε συνδυασμό με μια καλή ευχέρεια λόγου.

Τέτοια sites είναι το tinder, sxeseis, perfectdate και ίσως μερικά ακόμη.
Τα υπόλοιπα ειδικά αυτά που διαφημίζονται έντονα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Tagged:
gommenanadmen1_1300
DatingSex
6 κανόνες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ πριν για το περιστασιακό σεξ
Είτε είστε ‘φίλοι με προνόμια’ είτε η γνωριμία σας μέσω του lunona κατέληξε σε one [...]
beard
DatingMen
Τα πράγματα που έπρεπε να ήξερα πριν ξεκινήσω online dating
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισες ότι Single δε σου ταιριάζει πια και θέλεις να το [...]
TinderScreen1
DatingMen
Πως μπορώ να φτιάξω ένα πετυχημένο προφίλ στο Tinder
Eάν ένας άντρας ήξερε πώς να φτιάξει ένα σωστό προφίλ στο Tinder τότε δε θα [...]

Comments

  • Demetre lytras says:

    Eimai 40 etwn ekatomiriouxos sto real estate stin kypro kai akoma anti na vrw mia kopela n sovareutw skeftoumen anithika kai aisxra oti potho n pidaw mikres 20 ellinides kai na tous petal lefta

  • Teo says:

    Ότι καλύτερο

  • Manos says:

    Eimai o manos

  • ΤΑΣΟΣ says:

    Το πουτανακι παει συννεφο!!!
    Ειναι γεματο με πουτανακια που ψαχνουν για φραγκατους παππουδες…να τους πηδ….. και να τους αρμεξουν!

  • Dimos says:

    Ζήσε τόλμησε το άγνωστο γιατί η ζωή είναι μικρή

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *