LifestyleMenNewsWorld

Σύμφωνα με τον Elon Musk, υπάρχει μία ερώτηση που κρίνει αν είσαι κατάλληλος υποψήφιος για μια δουλειά

Για τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk και το πώς έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους ανθρώπους με μεγάλη επιρροή στις ημέρες μας  μάλλον γνωρίζεις αρκετά. Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ποια είναι η ερώτηση την οποία κάνει στους υποψηφίους υπαλλήλους των εταιρειών του ώστε να καταλάβει αν είναι κατάλληλοι για τη θέση. H Tesla και η SpaceX άλλωστε δεν αστειεύoνται. Έτσι, στο World Government Summit το οποίο έγινε στο Dubai και ήταν καλεσμένος αποκάλυψε ποια είναι η ερώτηση την οποία κάνει στους ανθρώπους οι οποίοι πάνε για συνέντευξη στις εταιρείες του και από τις απαντήσεις τους καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα για τις ικανότητές τους.

Η ερώτηση λοιπόν είναι «Ποια είναι τα δυσκολότερα προβλήματα που αντιμετώπισες και με ποιον τρόπο τα έλυσες;» Όπως εξήγησε ο ίδιος, ‘οι άνθρωποι που πραγματικά έλυσαν ένα πρόβλημα, ξέρουν ακριβώς, με όλες τις λεπτομέρειες, τη μέθοδο που ακολούθησαν, για να το κάνουν’ επομένως όντως όταν αντιμετώπισαν μια δυσκολία κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να την αντιμετωπίσουν, έφτιαξαν μια στρατηγική η οποία απέδωσε άρα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις και μάλιστα με λεπτομέρειες. Αν δεν το έχουν κάνει, τότε γενικολογούν. Το άτομο που έλυσε το πρόβλημα δεν μπορεί να ξεχάσει τα πάντα σχετικά με αυτό, άρα ανακαλεί και διηγείται τη διαδικασία.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έρθει κάποιος υποψήφιος για δουλειά στην δική σου εταιρεία, μπορείς εάν πράγματι χρειάζεσαι ένα άτομο το οποίο να σου λύνει προβλήματα να το κάνεις την ίδια ερώτηση με αυτή που κάνει το Elon Musk στους δικούς του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν σου την απαντήσει θα ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις.

MV5BNDE0NDQ5MjM0OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDkyMjAxMTI@._V1_
Men
10 ατάκες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεστομίσεις αν σε πιάσει να την απατάς
MenNewsSex
Scrotox: Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, μπορείς να κάνεις botox στο πέος σου
odigos gia sxeseis
DatingMen
Οδηγός για Σχέσεις: Δημιουργώντας Συναισθηματικά Ώριμες Σχέσεις
Το να δημιουργήσεις ποιοτικές και συναισθηματικά ώριμες σχέσεις είναι, σε πολλές [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *